MARIHUANA

Jak uvařit máslo z marihuany? (9 fotek)

Jak uvařit máslo z marihuany? Jak uvařit téměř cokoli z trávy?

Máslo z marihuany je vstupní branou do světa vaření pomocí této bylinky. Jistě jste ve filmu viděli, že se rostlinka rozdrtí a přihodí do směsi na dort (nebo čehokoli, co zrovna vaříte), ale tak tomu ve skutečnosti není. Netvrdíme, že v případě silného modelu to nebude fungovat, ale takhle se zkrátka z trávy nevaří a nedovedu si ani představit výslednou chuť, kdy žvýkáte lístky a palice v hotovém produktu.

Přinášíme vám tedy několikrát odzkoušený postup na kvalitní a silné máslo ovšem výsledná kvalita vždy reflektuje rostlinný obsah, který k výrobě poskytnete. Dělám máslo výhradně z okvětních lístků, palic a menších listů. Můžete použít i veliké listy, ty však obsahují minimální množství účinných látek. Větvičky a klacíčky můžete vždy rovnou vyhodit. Nejlepšího výsledku vždy samozřejmě dosáhnete pokud přidáte palice, jelikož samozřejmě obsahují nejvíce THC a CBD. Používám buďto okvětní lístky, které mi známý poskytuje po prostříhávání palic po sušení nebo samotné palice pokud rostlinka nevypadá jako extramegahyper námrd model.

Nedoporučujeme vařit máslo z marihuany v paneláku kvůli silnému zápachu, který se během vaření uvolňuje.

Co potřebujeme?

  • rostlinný obsah (palice, okvětní lístky, listy)
  • síto nebo látku na přecedění
  • hrnec
  • mísu
  • vodu
  • máslo (pravé nebo Hera) – důležitý je obsah tuku, který by měl být co nejvyšší

Jak uvařit máslo z marihuany?

Dejte velký hrnec do cca 2/3 naplněný vodou na sporák a vložte máslo. Po rozpuštění másla přidejte veškeré rostlinky, které chcete „investovat“. Pokud máte připravený rostlinný podíl, nemusíte ho nijak drtit, prostě ho tam nasypte a ujistěte se, že je ve vodě ponořen. Nyní 1.5 hodiny takto smíchanou směs vařte aby se uvolnilo co nejvíce účinných látek. Občas zamíchejte. Po vypnutí sporáku nechte hrnec ležet dokud obsah nebude vlažný.

V hrnci máte směs připomínající špenát plavající v žabinci, to je správně. Teď je třeba oddělit pevné látky z kapaliny (listy apod.). Použijte jemné síto (cedník) a důkladně obsah vymačkávejte – dejte si záležet, v rostlinném podílu je stále dost másla s vodou, které lže vymačkat. Nyní máte v hrnci zelenou vodu a v ní stále rozpuštěné máslo. Máslo dejte v zimě chladit klidně ven nebo na parapet nebo nechte na lince a po zchladnutí dejte do lednice. Jelikož tuk a voda mají rozdílné hustoty, máslo se vždy bude udržovat na povrchu a měla by se vám vytvořit „poklička“ z másla.

Bude ztuhlá jako klasické máslo a lze ji krásně vyjmout. Přendejte do misky a máte hotovo.

Vodu můžete vylít, je v ní obsažen chlorofyl a jiné nečistoty, na vodu se účinné látky z marihuany nevážou. Já poté máslo s miskou vložím do ohřáté vody, takto rozpustím abych dosáhl hladké směsi, která se bude lépe dávkovat. Nyní je máslo připraveno ke konzumaci.

Jelikož ho nespotřebujete celé, uložte ho do mrazáku, kde vám vydrží po dlouhou dobu a vy z něho jen budete ukrajovat a rozpouštět do vámi zvolených receptů.

UPOZORNĚNÍ: Sice na následky z požití marihuany nelze zemřít, jelikož jste extrahovali množství materiálu, které lze vykouřit v desítkách/stovkách jointů do malého množství másla, budou účinky másla mnohonásobně silnější! NIKDY nejezte vše najednou a postupně vychytejte kolik si do jídla dáte pro dosažení relaxačních účinků. Taková krabička vystačí minimálně na 30 jídel přičemž účinky budou velmi silné!
Pokud jste nikdy předtím nepocítili účinky THC, tak máslo sami nezkoušejte. Pro člověka, který není zvyklý a nezná veškeré účinky může být nepříjemné toto požití. Je to jeden z hlavních faktorů, proč jsou v ČR lidé proti této ve srovnání s alkoholem neškodné látce. Zkusili to poprvé, nebyli seznámeni s účinky a tudíž „drogu“ odsoudili.

Takto připravené máslo můžete použít v podstatě do čehokoli kam máslo nebo tuk patří. Zkoušeli jsme stripsy, topinky, toasty, krtkův dort, muffiny, koláčky i kuřecí směs s rýží, hráškem a žampiony. Podělte se v komentářích, co jste vařili vy nebo se podělte o vaše poznatky. Pro více zajímavostí navštivte sekci zajímavosti. Doufáme, že se vám tento odzkoušený návod na to, jak uvařit máslo z marihuany líbil a že naši zákonodárci nebudou věčně stupidní a dojde k legalizaci. Dobrou chuť.

Hodnocení
4 (5 hlasů)
Zdeněk Hruška

Jmenuji se Zdeněk Hruška a vždy jsem si přál tvořit satiru. Rád vyhledávám zajímavé a vtipné články, o které se posléze mohu podělit s ostatními. Mezi mé nejoblíbenější spisovatele patří Paulo Coelho a Jack Kerouac, který byl stejně nadšený poutník jako já.

Share
Published by
Zdeněk Hruška
Tags: konopí

Nedávné články

FACEBOOK: není tak bezpečný! Seznam největších chyb (prozatím)

Tento článek byl publikován 2.3. 2020 a aktualizován dne 4.10.2021 po globálním výpadku Facebook, Instagram…

3 roky ago

OPILECKÁ VÝMĚNA: Lukáš je alkoholik a hysterická cikánka 10.2.2021

Alkohol ve Výměně manželek není novinka. Poslední díl odvysílaný 10.2.2021 by se mohl jmenovat jako…

3 roky ago

Elon Musk nahradí Deppa ve 3. dílu Fantastických zvířat!

Dlouho se spekulovalo, kdo bude tím, kdo zastoupí ve 3. a zároveň posledním dílu Fantastických…

3 roky ago

Přišel o penis kvůli infekci! Dočasně mu ho přišili na paži. Proč?

Brit Malcolm MacDonald (45) přišel dočasně o penis kvůli těžké infekci krve. Je to kuriózní…

3 roky ago

Viktor Sheen BARVY (2020) – RECENZE na nový album

Ti, kteří se orientují alespoň trochu na české hudební scéně znají nebo alespoň slyšeli jméno…

4 roky ago

Muž šel na Covid test, pak vytáhl z nosu zadní nápravu na Octavii

Všichni z Facebooku víme, že čeští občané testovaní na covid již vytáhli ze svých nosů…

4 roky ago