HUDBA

Eminemova dcera Hailie vyrostla do krásy! Co dělá a jak vypadá? (8 fotek)

Co dělá dnes Eminemova dcera? Rapper Eminem (Marshall Mathers) proslavil nejen sebe ale i svou rodinu díky svým rýmům. Častokrát se k rodině nevyjadřoval příliš lichotivě. Pokud jste někdy poslouchali repertoár Eminema, jistě znáte i skladby Mockingbird, ’97 Bonnie a Clyde a samozřejmě Hailie’s Song, kde jste mohli slyšet hlas jeho dcery. Dnes už je však jeho dcera Hailie Mathers dospělá.

Byla také zapsána do Guinessovy knihy rekordů za skladbu ‚My Dad’s Gone Crazy‚ jako nejmladší zpěvačka v R&B hitu, která vznikla v roce 2002 společně s Eminemem. Co dnes můžeme od mladé Hailie očekávat? Zajímá se o hudbu stejně jako její otec nebo si plánuje vytvořit jinou cestu k úspěchu? Zde je přehled všech věcí, které jsme pro vás zjistili.

Ranný život v rýmech

Ať už se jedná o The Slim Shady LP nebo desku Relapse, Eminem nikdy nepřestal reflektovat svůj život do svých textů. Zatímco drtivá většina lidí, které Em zmínil ve svých textech (Mariah Carey, Kim Kardashian…) rozhodně rapperovi nepoděkují, Hailie nikdy nezmínil ve špatném světle. Byl to jakýsi prvek citů rappera mezi všemi těmi řetězovými pilami a masakrem, který diváky vždy přitahoval. Sám ve svém textu My Dad’s Gone Crazy zmínil, že by nechtěl aby ho někdy dcera poslouchala.

Hailie Mathers jako Homecoming Queen

Homecoming Queen je v Americe především na středních a vysokých školách. Vrstevníci vždy zvolí svou královnu, která „vládne“ během fotbalového zápasu Homecoming. Eminem i jeho bývalá manželka Kim dokázali Hailie zajistit bezproblémové dětství. Na konci posledního ročníku střední školy také dodala, že její rodiče ji pomohli být tím kým je a vždy ji plně podpořili v tom, co dělá. Této události se zúčastnila i její matka, která byla přímo v publiku a její otec vše sledoval zevnitř školy na obrazovce.

Eminemova dcera je krásná

Za Hailie by se kluci otáčeli i kdyby její otec nebyl nejslavnějším rapperem a držitelem Grammy, protože zkrátka vypadá dobře. I přesto, že Eminemova dcera nevypadá, že by se chtěla hnát za slávou, bezesporu je na fotoaparáty připravena.

Lidé chtějí být jako ona

Být dcerou slavné osoby někdy znamená, že i přesto, že po slávě sami netoužíte, tak se alespoň ostatní pokusí ukrást pozornost, kterou by vám ostatní věnovali. Na sociální síti Twitter jsou desítky lidí, kteří předstírají, že jsou právě Marshallovo dcerou. Máme pro vás i dokonalý příklad falešného tweetu, který v roce 2012 vyvolal otázky a zabývaly se jím média. Na falešném účtu Hailie Scott Mathers se objevily tweety, které zmiňovali zpěvačku Taylor Swift a objevovaly se v něm nesympatie nejen k hudbě samotné zpěvačky.

Tyto tweety a účet s více než 36 tisíci followery se nakonec ukázal jako falešný. Ve skutečnosti se Hailie vůbec o celebrity a showbyznys nezajímá a nevěnuje jim takovou pozornost.

Hailie absolvovala vysokou školu

Hailie je absolventka Michiganské státní univerzity kde vystudovala psychologii. V písni Mockingbird jsme se dozvěděli, že Eminem i Kim snili o tom, že jejich dcera půjde na vysokou školu.

Hailie a sociální sítě

Eminemova dcera se rozhodla zveřejnit svůj profil na Instagramu v roce 2016. Nejprve začala sdílet okouzlující záblesky svého života na profilu hailiescott1. Zde také sdílela citáty, fotografie a selfie s fanoušky, kteří ji zastihli. Poté z neznámého důvodu změnila Instagramový profil na hailiejade, kde má nyní více než 1.8 milionu followerů (sledujících). Na tomto profilu také sdílí recepty a fitness tipy. Se svými followery komunikuje a je teď jasné, že ať se rozhodne dělat cokoli, tak se dostane do centra pozornosti. Nechala se slyšet, že by mohla působit také jako influencerka, což je člověk, který prakticky nic neumí a pouze fotí na své sociální profily svou denní rutinu – zjednodušeně řečeno. Také má přítele Evana McClintocka, kterého poznala už na škole.

Kde nyní Eminemova dcera žije?

Přesto, že Eminemovo bohatství je odhadováno na 230 milionů dolarů, tak jeho dcera nežije v luxusu, který byste běžně u dětí celebrit mohli předpokládat. Ve skutečnosti žije relativně skromně ve svém čtyřpokojovém domě v Michiganu. Bydlí jen několik minut od rodiny a pravidelně navštěvuje svou matku. Většina potomků celebrit většinou směřuje do Los Angeles nebo do New Yorku, ale Hailie říká, že jí nic nechybí a užívá si vše, co jí Michigan může nabídnout.

Můžete sledovat její instagram přímo zde a sami se podívat jak tato půvabná kráska dnes vypadá. Doporučujeme také navštívit kategorii hudba.

Hodnocení
0 (0 hlasů)
Zdeněk Hruška

Jmenuji se Zdeněk Hruška a vždy jsem si přál tvořit satiru. Rád vyhledávám zajímavé a vtipné články, o které se posléze mohu podělit s ostatními. Mezi mé nejoblíbenější spisovatele patří Paulo Coelho a Jack Kerouac, který byl stejně nadšený poutník jako já.

Share
Published by
Zdeněk Hruška
Tags: eminem

Nedávné články

FACEBOOK: není tak bezpečný! Seznam největších chyb (prozatím)

Tento článek byl publikován 2.3. 2020 a aktualizován dne 4.10.2021 po globálním výpadku Facebook, Instagram…

3 roky ago

OPILECKÁ VÝMĚNA: Lukáš je alkoholik a hysterická cikánka 10.2.2021

Alkohol ve Výměně manželek není novinka. Poslední díl odvysílaný 10.2.2021 by se mohl jmenovat jako…

3 roky ago

Elon Musk nahradí Deppa ve 3. dílu Fantastických zvířat!

Dlouho se spekulovalo, kdo bude tím, kdo zastoupí ve 3. a zároveň posledním dílu Fantastických…

3 roky ago

Přišel o penis kvůli infekci! Dočasně mu ho přišili na paži. Proč?

Brit Malcolm MacDonald (45) přišel dočasně o penis kvůli těžké infekci krve. Je to kuriózní…

3 roky ago

Viktor Sheen BARVY (2020) – RECENZE na nový album

Ti, kteří se orientují alespoň trochu na české hudební scéně znají nebo alespoň slyšeli jméno…

4 roky ago

Muž šel na Covid test, pak vytáhl z nosu zadní nápravu na Octavii

Všichni z Facebooku víme, že čeští občané testovaní na covid již vytáhli ze svých nosů…

4 roky ago