HUDBA

YZOMANDIAS ROZHOVOR: mám rád tlustý holky, Milion+ label je trend (2020)

Yzomandias rozhovory nedává!?

Je známo, že leader labelu Milion+ Yzomandias rozhovory nedává, ale v poslední době se s nimi roztrhl pytel. I my jsme se pokusili získat exkluzivní rozhovor a během pauzy mezi KML tour a tour, kterou bude mít společně s Nik Tendem si na nás Yzomandias našel čas.

Asi tak jako každej mám rád tlustý holky a pořádnej blunt, kterej tě pošle do věčných lovišť.

Během dvoudenního odpočinku v rodných Karlových Varech jsme ho zastihli v baru Molly a zeptali jsme se ho na 10 otázek, které by vám mohli přijít zajímavé. Jelikož byl Kuba můj spolužák na střední, tak souhlasil, že to spácháme!

#1 Čau, díky, že sis našel čas a hned úvodem se chci zeptat. Ty nemáš rád rozhovory, ale přesto jste s bandou Milion+ dorazili do snídaně s novou, jaký to bylo a dal bys ještě někdy pro televizi rozhovor?

Hele, takhle… (smích) ty vole snídaně s novou to byl úlet jak svině. Celou noc sem nespal a dorazil jsem tam totálně mimo. Kluci si to užili, ale byla to samozřejmě šaškárna. Přišli sme tam bez jakýhokoli očekávání, proslavit label a ukázat našim rodinám, že i to co my děláme se může dostat do televize. Už nikdy bych takovej shit neabsolvoval. Yzomandias rozhovory nedává a to prostě furt platí.

#2 Dost často se o tobě říká, že na svých shows nikdy nehraješ střízlivej, není to tak pro tebe atraktivní?

No už jsem tohle jednou zmiňoval, ale když už se ptáš, tak koncert bez pořádnýho blunta, chlastu a dalších věcí, který ti pochopitelně neřeknu to prostě nevodehraju. Přijde ti tam 300 lidí, kde půlka je nezletilá a vopakujou texty, kterým pořádně nerozumí. Je to prostě celý úlet. Milion+ vole láme bariéry a to nepotřebujeme psát deep shit.

Poslat mi diss takovej fejkr jako Sergei Barrakunda, tak ani nevodpovim.

#3 Váš label Milion+ je dost v kurzu, čím si myslíš, že to je a jak jste týhle pozice dosáhli?

Milion+ je trend, je to jízda. Tlačíme to kurevsky dopředu byť by to mělo bejt na úkor kvality, ale jede to. Lidi chodí, kupujou merch, poslouchaj kanály všemožně od YouTube po Spotify a my ten cash točíme. Je to super věc, sme ‚banda kokotů‘, který tomu dávaj všechno a love se sypou jak štěrk.

#4 Ty a tetování. Kdy sis nechal dát svoje první tetování a jak to vidíš do budoucna? Budou přibejvat?

Tetování a rap jde ruku v ruce. Nemůžeš bejt rapper a nebejt potetovanej včetně xichtu. To ti prostě nikdo nevěří. Lidi maj rádi, když vypadáš extravagantně a vybočuješ z cesty. Sem real a vůbec mě nesere, že mam potetovanej obličej. Já tohle neřešim. První tetování je už strašně dávno, ale kérky pořád přibejvaj a uvidíme, co z toho bude. Asi tak (smích)

#5 Pamatuju si beef s brněnskym členem Old Kids labelu Morelem. Seš otevřenej dissům, když na to přijde?

Samozřejmě to byla úplná kokotina. Morelo je debil, kterej neumí rapovat a pokoušel se ukrást kousek z našeho fejmu, kterej se tenkrát začal teprve rozjíždět. Museli sme zabránit tomu, aby nám ukradli styl, kterej sme tu vybudovali. Pokud někdy v budoucnu přijde diss, což nepředpokládám, protože sem momentálně nejlepší MC (smích), tak budu tvrdě reagovat. Samozřejmě poslat mi diss takovej fejkr jako Sergei Barrakunda, tak ani nevodpovim.

#6 Co tvůj styl a hadry? Všiml jsem si, že máš rád luxusní věci, který taky rád zmiňuješ v textu.

Hele tohle letí, když nemáš Gucci, Lui, Fendi, tak seš wack. Já si hodně jedu Capital Bra a Samra z Německa a tam to prostě funguje. Podívej se na Ameriku vole, frajer ti se skladbou Gucci Gang udělá komplet díru do hudebního průmyslu. Je to super a mám týpka, kterej mi vybraný kousky tahá ze zahraničí. Dovede ti dotáhnout Bape za zlomek původní ceny. Není to tak, že jdu do ofišl stóru a koupim si ty nejdražší tepláky za třicet. Za prvý nejsem debil a za druhý bych za tejden zkrachoval.(smích) Mimochodem náš merch je diamant, tak zčekni web milionplus.cz

Chceme prachy, ale nebudeme za ně dělat lidem kašpárky se kterýma si můžou dělat co chtěj.

#7 Koho kromě německýho dua, cos právě zmínil posloucháš?

Je fakt, že na to nemam tolik čas a snadno mě nachytáš jak čekuju věci z našeho labelu, ale samozřejmě se snažim sledovat světový trendy a kromě německa si poslechnu Lil Xana, Yung Thuga, Uziho Verta a tak. Prostě nejedu nic, co by naší hudbě bylo příliš daleko. Neříkám, že v nich vidím nějakej vzor, to vůbec, ale prostě to semtam čekuju.

#8 Byl už nějaký konflikt během koncertu, kterej se tě nějak dotknul?

Tak toho je moc. Hele lidi házej vole píčoviny a chovaj se dost neurvale. Dáváme našim shows hype, ale, když po tobě házej piva nebo petky a trefí tě do xichtu, tak sem nasranej. Jednou sem musel jednoho debila, když sme hráli na slovensku trefit přímo u stage. Furt na mě šahal a tahal mě za mikinu, tohle já nesnášim. Chceme prachy, ale nebudeme za ně dělat lidem kašpárky se kterýma si můžou dělat co chtěj.

#9 Máš frajerku? Jakej typ holek se ti líbí?

Momentálně ne, maximálně mě vyždíme na tour nějaká hoe (smích), ale dlouhodobý vztahy nehledám. Líbí se mi tmavovlásky s kérkama a samozřejmě jako každej mám rád tlustý holky. (smích) Ne ty vole ty co už se ani nehejbou, ale když jí nemáš za co chytit, tak k čemu to je. Rád si s frajerkou dám blunta, kterej nás pošle do věčných lovišť.

Yzomandias rozhovory nedává a to prostě furt platí.

#10 Co bys na závěr řekl našim čtenářům popřípadě fanouškům?

Doražte na tour, kupujte merch, poslouchejte tracky, neřešte sračky. V březnu doražte do SaSaZu na křest desky společně s Nik Tendem, bude to peklo, dvě desky, dva křty, chci vidět sold out! Dík

Pokud máte zájem o další rozhovory se členy Milion+ labelu, tak nám dejte vědět do komentářů. Další zajímavosti ze světa hudby najdete v kategorii hudba.

Hodnocení
3.41 (17 hlasů)
Zdeněk Hruška

Jmenuji se Zdeněk Hruška a vždy jsem si přál tvořit satiru. Rád vyhledávám zajímavé a vtipné články, o které se posléze mohu podělit s ostatními. Mezi mé nejoblíbenější spisovatele patří Paulo Coelho a Jack Kerouac, který byl stejně nadšený poutník jako já.

Share
Published by
Zdeněk Hruška
Tags: yzomandias

Nedávné články

FACEBOOK: není tak bezpečný! Seznam největších chyb (prozatím)

Tento článek byl publikován 2.3. 2020 a aktualizován dne 4.10.2021 po globálním výpadku Facebook, Instagram…

3 roky ago

OPILECKÁ VÝMĚNA: Lukáš je alkoholik a hysterická cikánka 10.2.2021

Alkohol ve Výměně manželek není novinka. Poslední díl odvysílaný 10.2.2021 by se mohl jmenovat jako…

3 roky ago

Elon Musk nahradí Deppa ve 3. dílu Fantastických zvířat!

Dlouho se spekulovalo, kdo bude tím, kdo zastoupí ve 3. a zároveň posledním dílu Fantastických…

3 roky ago

Přišel o penis kvůli infekci! Dočasně mu ho přišili na paži. Proč?

Brit Malcolm MacDonald (45) přišel dočasně o penis kvůli těžké infekci krve. Je to kuriózní…

3 roky ago

Viktor Sheen BARVY (2020) – RECENZE na nový album

Ti, kteří se orientují alespoň trochu na české hudební scéně znají nebo alespoň slyšeli jméno…

4 roky ago

Muž šel na Covid test, pak vytáhl z nosu zadní nápravu na Octavii

Všichni z Facebooku víme, že čeští občané testovaní na covid již vytáhli ze svých nosů…

4 roky ago